Det ni inte trodde var möjligt gör vi varje dag…

Bassängvård AB har 30 års erfarenhet serviceuppdrag och bassängreparationer av offentliga och privata bad, äventyrsbad, rehabiliteringsanläggningar. Företaget har den bredaste erfarenheten i branschen av avancerade bassängjobb som yrkesdykare i vatten och har utfört arbeten i simhallar över hela landet.

Vi utför följande tjänster i vattenfylld bassäng
  • Byte av Klinker & Mosaik
  • Besiktning av Bassäng
  • Rengöring av galler, dysor m.m
  • Rostborttagning
  • Montering av ny utrustning m.m
Undvik problem eller stora renoveringar i onödan

Med regelbunden service & underhåll, samt goda råd kan du som bassängansvarig undvika stora renoveringar, driftstopp eller förseningar. Bassängvård AB har inte ett egenintresse att rekommendera en ny bottensug, som ofta går sönder om ett år, utan en tjänst som våra uppdragsgivare upplever vara tacksamma över att känna till.

Löpande underhåll är god ekonomi

Vi har genom åren räddat många driftstekniker och bassäng- och simhallsansvariga som upplevt stress och press från allmänheten, när det annars skulle varit simskolor eller inför öppningar av nya badhus när saker har gått sönder.

Traditionell plattsättning med godkända konstruktioner

Legitimerade plattsättare utgör grunden för ett väl utfört arbete.
Rätt materialval säkerställer hållbarhet och kvalitet.

Ett badrum kräver en okomplicerad typ av tätskikt. En duschgrupp i en simhall ställer helt andra krav. Vi har erfarenhet från båda. Bassängvård har behörighet från BKR, Byggkeramikrådet, och är behöriga för att utföra besiktning av bassäng. Företaget innehar erforderliga entreprenadförsäkringar, ger garantier på utförda arbeten och har F-Skattesedel.

Välkommen att kontakta oss för hjälp inom service och reparationer i din bassäng.

Byte av mjukfogar i Vällingby simhall